Blush verzorgings tips

Blush aanbrengen, opzich niet zo moeilijk. Maar het is altijd handig om nog wat extra tips te krijgen of te lezen. Dus  vandaag blush verzorgings tips!

Hoe moet blush aangebracht worden?

Voor een gesculpteerde, gesofistikeerde look: 

Begin met het zoeken naar je jukbeenderen door in de wangen te zuigen. Voel langs de rand van uw jukbeenderen. Dit is de plaats waar je de kleur zult aanbrengen om het jukbeen er uit te laten springen  en je andere eigenschappen te verbeteren. Breng nooit kleur aan boven het jukbeen aangezien daardoor je ogen opgeblazen zullen lijken. NOT DONE dus!

Voor een zachte, neutrale glans:

Glimlach om de jukbeenderen van je wangen goed te kunnen zien. Dompel daarna je blush kwast onder in het poeder, schudt het overschot weg, en poeder lichtjes over de jukbeenderen van je wang, omhoog bewegend naar het oor, door middel van korte op-en neergaande verticale bewegingen.  Zoals altijd, hou de blush minstens 3,75 cm van je neus en breng nooit blush te dicht bij de ogen aan.

Om de beenstructuur te benadrukken:

Breng je blush onderaan het jukbeenderen aan. Voor een nog sterkere look breng eveneens een beetje blush op de slaap aan.

Om je huid een heldere uitstraling te geven: 

Glimlach en breng blush aan op de jukbeenderen van je wang. Meng het naar achter maar ga niet verder dan je ooghoek. De kleur op de voorzijde van je wangen te houden geeft de illusie van een heldere huid. Daardoor wordt ook meer nadruk gelegd op je ogen.

Voor een lang, smal gezicht: 

Als je een lang, smal gezicht hebt (wat ik heb!) en je bijgevolg breedte moet creëren, is het aan te raden de kleur niet hoger aan te brengen dan de lagere rand van het jukbeen. Hou bovendien de hoek horizontaal. Gebruik kleur enkel op de buitenste derde van de wangen (de wangkleur in het midden van het gezicht zal lengte benadrukken).

Voor een Rond, Breed, of Vierkant Gezicht: 

Voor meer lengte, breng kleur aan in het midden van je gezicht zonder te dicht bij de neus te komen (wangkleur op de buitenste derde van je wangen zal enkel de effect hebben de rondheid nog meer te benadrukken).

Welke is voor jou van toepassing? Welke kleur/merk vind jij het fijnste als blush?

Advertenties

One thought on “Blush verzorgings tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s