Gespot: zijscheiding

De zijscheiding is het op het moment helemaal! Op de catwalk zie je ze ook. Maar toch heb je verschillende zijscheidingen. Wil je weten welke bij jou past, en hoe je deze het mooiste kan maken?

Zijscheiding stap voor stap.

1. Bepaal de plaats

Waar de scheiding moet komen, heeft te maken met de vorm van je gezicht. Heb je een ovaal gezicht? Maak dan een zijscheiding ter hoogte van het midden van de wenkbrauw, trek daar een lijk verticaal omhoog.

Bij een vierkanter gezicht mag de scheiding not iets lager beginnen, richting het oor, ter hoogte van de buitenste hoek van de wenkbrauw. Je moet maar even wannen aan de nieuwe ‘stand van zaken’, maar na een paar dagen is dat gebeurd!

2. Houd hem op zijn plek

Je haar kan de eerste tijd de neiging hebben om terug te veren als je een lange tijd een middenscheiding hebt gedragen. Maak na het wassen, als het haar handdoek droog is, met een stevige mousse de zijscheiding. Kneed de mousse zachtjes door je haar, vooral op de plek van je nieuwe scheiding. Dat zorgt ervoor dat het haar mooi plaat tegen je hoofd aan gaat liggen. Het makkelijkste is om met en puntkam je zijscheiding te maken, hierdoor wordt die nog mooi en strakker.

3. En de rest van het haar?

En nog een extra ideetje van de catwalk af om je haar daarna te doen! (:

Maak je droge haar mooi glad met een verstevigende en glasgevende gel (tip: Studio line invisi’gel spray 150 ml €4,73). Borstel het zo plak mogelijk tegen je hoof aan en zeg het vast in een lage staart of knotje. (Weetje: een chic woord voor zo’n laag knotje is ‘Chignon’.

Advertenties

2 thoughts on “Gespot: zijscheiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s