About me

Wie ik ben, ja? Mijn naam is Lieke Janssen, ik ben op 22 oktober 1997 geboren. Samen woon in met mijn ouders, broertje, 2 zusjes en mijne lieve hond in Gelderland.

Shoppen, fashion, beauty, lifestyle, maar ook sport is mijn verslaving, daarom gaat mijn blog ook over van alles. Ik ben echt heel breed in mijn interesses, ik ben echt wel een meisje meisje, maar toch houd ik ook wel van dingen die je niet meteen bij een meisje meisje zou verwachten. Met muziek, houd ik van zoveel muziek stylen, ik luister echt van alles. Maar wat ik toch het meeste luister is top 40, R&B en Hip Hop. Ook sport ik elke dag in de week. Ik doe 2 sporten, volleybal en dansen (hiphop). Natuurlijk betekenen mij lieve vriendjes en vriendinnetje ook heel veel voor me, heb veel lol met ze! Verder ben ik ook helemaal verslaafd aan mijn blackberry, ik zou echt niet weten wat ik zonder hem zou moeten.

School

Dit is mijn 3e jaar op havo, de 1e 2 jaren zijn niet helemaal vlekkeloos verlopen, maar heb het toch steeds gehaald om over te gaan. Vorig jaar heeft me wel de ogen geopend en er voor gezorgd dat ik dit jaar wel beter me best moet gaan doen en dat het niet allemaal zomaar komt aanwaaien.

Toekomst

Mijn toekomst, eigenlijk weet ik nog helemaal niet wat ik in mijn toekomst wil gaan doen. Weet nog niet wat ik wil gaan worden, het lijkt me wel leuk om journaliste, sportdocent of iets met kinderen te gaan doen. Alles wat me nu leuk lijkt, is zo verschillend, dus echt ik weet het nog niet. Maar gelukkig heb ik daar nog genoeg tijd voor om over na te denken.

Voor meer contact of etc. kan je op mijn ‘Contact pagina‘ terecht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s